Een familie met een passie voor voeding
vol goesting en ambitie
Mama Nancy en dochter Sofie smeten zich in 2018 in het Huis Nachtegaele avontuur. Gedreven door een passie voor voeding en de bescheiden ambitie om de Jabbekenaar te kunnen voorzien van lekker eten.
Ondertussen vervoegde de rest van het gezin ons team om onze eigen beenhouwerij op te zetten en zo de gerechten te produceren van A tot Z.
Dagverse préparé tussen de broodjes en een vers stuk vlees voor bij je bereiding maken het gemak compleet.
Met specialisatie op elk vlak...
Specialist nummer 1 in het soigneren van haar klanten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat
Slagerij
Beenhouwen zit bij ons in het bloed. Papa Stefan en zoon Jarne vertalen hun kennis en ervaring in slagerijproducten van de bovenste plak.
Patisserie
Omdat we onszelf niet compleet kunnen noemen zonder heerlijke dessertjes geven wij Axel carte blanche als patissier van het huis!
Keuken
Met een hoop horeca- en keukenervaring creëren Sofie, Kelsey, Yasmine en Ayrton steeds de lekkerste gerechten.